Ik bied hulp bij problemen van familierechtelijke aard.

PHILINE KRANS

Als advocaat, mediator of overlegscheidingsadvocaat help ik u bij uw problemen en vragen van familierechtelijke aard. Al ruim twintig jaar begeleid ik mensen bij belangrijke levensgebeurtenissen in hun relatie, zoals het gaan samenwonen, het beëindigen van een relatie en perikelen met de voormalige partner.

Behalve advocaat gespecialiseerd in familierecht ben ik erkend mediator en overlegscheidingsadvocaat. Daarnaast ben ik trainer communicatievaardigheden aan de beroepsopleiding voor advocaten. Naast de specialisatie opleidingen familierecht en mediation heb ik mij verder verdiept in forensische mediation en estate planning. Momenteel volg ik de specialistische opleiding Internationaal Familierecht.

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN?

Waar staat u juridisch gezien, wat zijn de gevolgen van deze situatie en wat is nodig om ervoor te zorgen dat uw zaken goed en helder geregeld worden? Welke vraag er ook speelt en in welke rol ik u ook help, het doel is altijd om te komen tot de beste oplossing van het conflict of probleem, zodat u verder kunt. De zaken die ik behandel hebben niet alleen juridische maar ook financiële en emotionele aspecten. Voor al deze aspecten is ruimte. Behalve een goed oog voor uw persoonlijke en zakelijke belangen en een gedegen juridische expertise, is een daadkrachtige begeleiding van het vaak complexe proces van groot belang. Daar besteed ik dus ook de nodige aandacht aan.

Mijn uitgangspunt is ervoor te zorgen dat u goed weet waar u aan toe bent en weloverwogen stappen kunt zetten. Met mijn kennis, kunde en creativiteit kan ik u in een moeilijke tijd helpen een en ander te ordenen, consequenties van verschillende beslissingen te laten zien en u helpen tot keuzes te komen.

Trouwen en samenwonen doe je samen, uit elkaar gaan dus ook.

U kunt mij bellen, mailen of online via het contactformulier.

Het tijdsbestek hangt af van de mensen die betrokken zijn en de kwesties die spelen. Naast kwaliteit en betaalbaarheid is snelheid van groot belang. Daarom bied ik “Mediation in een maand”. Als u en uw partner dat idee aanspreekt, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Mijn werkzaamheden verricht ik op basis van een uurtarief. Na het eerste gesprek probeer ik een inschatting te maken van de tijd die ermee gemoeid zal zijn. Zorgvuldigheid en snelheid spelen hier ook een rol. Neem gerust contact met mij op.