Specialistische juridische kennis en ervaring.

“NIETS MENSELIJKS IS ONS VREEMD.”

Schilderij van Herman Brood

“Niets menselijks is ons vreemd.” Dat adagium geldt voor mij zeker in het familierecht.

Specialistische juridische kennis en ervaring zijn natuurlijk nodig. Daarnaast is er behoefte aan een voortvarende begeleiding van het proces waarin u zich bevindt. Ik zorg voor een daadkrachtige behartiging van uw financiële en emotionele aspecten. In deze vaak moeilijke tijd geef ik u duidelijkheid, zodat u weet waar u aan toe bent en weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Mijn werkzaamheden verricht ik op basis van een uurtarief. Ik probeer na het eerste gesprek een inschatting te maken van de tijd die met de zaak gemoeid zal zijn. Dat varieert per vraag die voorligt en is ook afhankelijk van de werkwijze die wordt gekozen. In sommige gevallen kan ik een prijsafspraak maken. Als u met uw partner kiest voor “Mediation in een maand” hanteer ik een vast tarief. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Mijn communicatie naar u is voor u en mij van groot belang. Die moet dus helder zijn.

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN?

Waar staat u juridisch gezien, wat zijn de gevolgen van deze situatie en wat is nodig om ervoor te zorgen dat uw zaken goed en helder geregeld worden? Welke vraag er ook speelt en in welke rol ik u ook help, het doel is altijd om te komen tot de beste oplossing van het conflict of probleem, zodat u verder kunt. De zaken die ik behandel hebben niet alleen juridische maar ook financiële en emotionele aspecten. Voor al deze aspecten is ruimte. Behalve een goed oog voor uw persoonlijke en zakelijke belangen en een gedegen juridische expertise, is een daadkrachtige begeleiding van het vaak complexe proces van groot belang. Daar besteed ik dus ook de nodige aandacht aan.

Mijn uitgangspunt is ervoor te zorgen dat u goed weet waar u aan toe bent en weloverwogen stappen kunt zetten. Met mijn kennis, kunde en creativiteit kan ik u in een moeilijke tijd helpen een en ander te ordenen, consequenties van verschillende beslissingen te laten zien en u helpen tot keuzes te komen.

Trouwen en samenwonen doe je samen, uit elkaar gaan dus ook.

Daadkrachtige behartiging van uw financiële aspecten.