Heeft u een advocaat of adviseur nodig?

ADVOCAAT

FIRST OPINION
Als u twijfelt of u een advocaat of een andere adviseur nodig heeft, kan ik u helpen een verstandige keuze te maken. Wat is mijn situatie en wat zijn mijn rechten en plichten? Welke mogelijkheden zijn er om mijn belangen zo goed mogelijk behartigd te zien? Welk traject kan ik het beste kiezen en hoe pak ik dat dan aan? Wat zijn de kosten? Hoe maak ik een weloverwogen keuze? Als specialist familierecht geef ik u heldere antwoorden op al deze vragen. In deze fase ga ik met u na welke factoren er een rol spelen en wat de opties zijn. Het gaat dus om inzicht krijgen en kaderen. Hierna bent u goed in staat te kiezen wat het best in uw situatie past: een gerechtelijke procedure, onderhandeling, mediation of overlegscheiding. Soms is zo’n vervolgstap niet zinvol. In dat geval voorkomt mijn advies onnodige zorgen en kosten. Zie ook www.verder-online.nl

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN?

Heeft u een advocaat of adviseur nodig?

SECOND OPINION
In sommige gevallen kan een frisse blik op uw zaak u verder helpen. Bijvoorbeeld: u heeft al een advocaat, maar het loopt niet zoals u had gehoopt. Ik zal uw zaak bezien en met u meedenken wat wijsheid is. Ik overweeg de juridische inhoud en de beste aanpak van de zaak en geef u hierover helder advies.

Of: er loopt een mediationtraject, maar u voelt zich daar onzeker bij. Het is misschien niet duidelijk wat precies uw rechten en plichten zijn. Ik onderzoek dan de juridische inhoud en de verschillende mogelijkheden van aanpak van de zaak. U kunt ruggespraak met mij houden en ik kan als uw advocaat met u mee naar een mediatongesprek.

Waar u mij ook voor benadert, mijn aanpak is oplossingsgericht. Ik denk graag met u mee.