Met ingang van 11 mei is mijn kantoor Corona proof. Dat betekent dat ik u op kantoor kan ontvangen in onze -tijdelijke- anderhalve meter samenleving. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om online contact met elkaar te hebben. 

In uitzonderlijke situaties mogen notarissen een testament via videoverbinding passeren, zonder dat de testateur de akte zelf ondertekent. Deze praktische oplossing van de KNB wordt ondersteund door minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming. Dat schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer. Lees hier het complete artikel

Herman Brood

KUNST OP KANTOOR

Een aantal van mijn kunstwerken reizen al lang met mij mee. Ze hangen op kantoor. In 1990 kocht ik in Madrid een schilderijtje van een flamengo danseres. Je hoort de muziek en ziet de gratie, het ritme spat eraf. De dans staat in mijn werk voor het zoeken naar de juiste balans. “Niets menselijks is ons

KUNST OP KANTOORRead More »

Ik prijs mij gelukkig dat ik mijn werk kan blijven doen. U kunt mij bellen, mailen en wij kunnen online overleg hebben in een beveiligde omgeving. Mediations kunnen ook online doorgaan door middel van een beveiligde omgeving.