Ik ben een neutrale derde persoon die u informeert.

MEDIATOR

ER SAMEN UITKOMEN
Als mediator begeleid ik u samen, zodat u samen met elkaar afspraken kunt maken over bijvoorbeeld de gevolgen van het beëindigen van uw relatie. Of u nu getrouwd bent of samenwoont, de verbreking van deze relatie heeft veel impact.

U gaat niet over een nacht ijs, dus u wilt dat het maken van afspraken over de gevolgen van het uiteengaan in zo goed mogelijk overleg gebeurt. In deze situatie ben ik een neutrale derde persoon die u beiden informeert over de juridische en financiële gevolgen van het uiteengaan. Ik begeleid u dus ook beiden in het onderhandelingsproces. Mocht het nodig zijn, dan kunnen andere professionals worden ingeschakeld (bijvoorbeeld accountant, fiscalist of psycholoog). Zie ook hetfamilieteam.nl en verder-online.nl

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN?

Ik ben een neutrale derde persoon

PREMARITAL MEDIATION 
Denk samen na over de wijze waarop u wilt samenwonen. Op welke wijze denkt u de zorg voor de kinderen te kunnen combineren met uw werk en hobbies en andere belangrijke bezigheden? Weet wat u wilt of moet regelen op het gebied van familierecht of erfrecht. Spreek uw wensen, verlangens en verwachtingen open en duidelijk uit. Dat geldt zeker als er sprake is van kinderen uit een eerdere relatie of van samenwerking in het eigen bedrijf. Hoe richt u uw leven samen in? Zorg ervoor dat uw relatie ook juridisch zó geregeld wordt, dat u zich daar beiden prettig bij voelt. Ik begeleid en adviseer u daarbij als mediator. Meestal werk ik in deze samen met een collega.