DE KRACHT VAN SAMENWERKEN

SAMENWERKING MET PROFESSIONELE GESPECIALISEERDE COLLEGA’S

Ik maak gebruik van de specifieke kennis uit mijn netwerk voor goed en professioneel advies. Ik werk samen met collega advocaten | mediators | psycholoog | notaris | financieel adviseur. Wij hebben onze krachten gebundeld op platform ‘het familieteam’

MET TROTS STEL IK HET TEAM VOOR

AA IngeborgSandig

Met Ingeborg Sandig, Psycholoog Family Mediator NIP, en coach bij overlegscheidingen, heb ik een aantal co-mediations gedaan.

Ingeborg richt zich daarbij met name op de communicatie,  de relatiebreuk en het verwerken van emoties, de kinderen en  het ouderschap tijdens en na de scheiding. Ook helpt Ingeborg bij het opstellen van een ouderschapsplan. De boedelscheiding, de alimentaties en de pensioenkwesties worden door mij begeleid. Ook heb ik goede ervaringen met Ingeborg als coach bij een overlegscheiding waarin ik als advocaat van één van de partners optrad.

Met Sabine van Hulst, financieel planner, hebben wij in onze samenwerking wisselende rollen. Zo hebben wij bijvoorbeeld samen als co-mediator een echtscheiding begeleid en hadden onze cliënten daarnaast ieder een eigen fiscalist. In een andere zaak was Sabine de financiële procesbegeleider van de echtgenoten en heb ik mij specifiek ingezet voor de pensioen- en de alimentatiekwestie.

Sabine adviseert bijvoorbeeld mijn cliënt(en), en andersom adviseer ik Sabine bij vragen van haar cliënten.

Krans advocaten samenwerking Ijvonne de Jong

Met Ijvonne de Jong, waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris en estate planner, heb ik een mooi plan opgezet en uitgewerkt, zodat onze cliënten in zowel Nederland als in het buitenland verder konden leven. Ijvonne en ik werken regelmatig samen bij het aangaan of wijzigen van huwelijkse voorwaarden. Aan het eind van het echtscheidingstraject komt Ijvonne vaak bij mijn cliënten in beeld in verband met de overdracht van de echtelijke of een andere woning en de aanpassing van het testament.

Ijvonne, Sabine en ik brainstormen regelmatig, ieder vanuit onze eigen discipline en met onze ervaring om zo tot de beste oplossing te komen.

Met Mynke Warnink, Anne-Marieke van Lokven en Ilse van Meteren, mijn collega advocaten uit Het Familieteam, werk ik regelmatig samen in mijn rol als mediator. Soms heeft een cliënt dan een eigen advocaat of een second opinion nodig. In dat geval staan mijn collega advocaten altijd klaar.

Met Mynke kan ik daarnaast altijd sparren over erfrechtelijke kwesties. Wij zijn daarnaast allebei overlegscheidingsadvocaat.

WAT ZEGGEN MIJN CLIENTEN OVER ONS?

“Zo aandachtig als deze twee vrouwen op de voorkant van deze kaart, zo heb ik jou en Ijvonne samen in de weer geweten om voor mij, voor ons, een zo gaaf mogelijke constructie te maken, ja, laat ik zeggen: voor de rest van mijn leven.”

L.R. 2020