Ik bied hulp bij problemen van familierechtelijke aard.

PHILINE KRANS

VEEL ERVARING
Op zoek naar iemand die de problemen rondom een scheiding kan verminderen, dan bent u bij mij aan het goede adres. Al ruim twintig jaar begeleid ik – met passie – mensen bij belangrijke levensgebeurtenissen in hun leven. Zoals bijvoorbeeld het opstellen van een samenlevingscontract. Of het beëindigen van een relatie en wat daar allemaal bij komt kijken.

Bijvoorbeeld: uit elkaar gaan met huwelijkse voorwaarden | partnerpensioen | alimentatie | samen een bedrijf | perikelen met de voormalige partner | internationale relaties | financiële en emotionele ondersteuning.

Ik ben advocaat, gespecialiseerd in familierecht. Ik ben erkend mediator en overlegscheidingsadvocaat. Daarnaast geef ik training communicatievaardigheden aan de beroepsopleiding voor advocaten. Ik heb me verder verdiept in forensische mediation en estate planning. Momenteel volg ik de specialistische opleiding Internationaal Familierecht. Ik vind het leuk om te blijven ontwikkelen.

WAAR KAN IK MEE HELPEN?

FAMILIERECHTERLIJKE ZAKEN
Mensen vragen me meestal over familierechterlijke zaken op diverse gebieden. Welke vraag er ook speelt en in welke rol ik help, het doel is altijd om te komen tot de beste oplossing van het conflict of probleem, zodat men weer verder kan met het leven.

De zaken die ik behandel hebben niet alleen juridische maar ook financiële en emotionele aspecten. Ik geef al deze aspecten ruimte. Ik heb oog voor persoonlijke en zakelijke belangen. Een gedegen juridische expertise en een daadkrachtige begeleiding van het vaak complexe proces is van groot belang. Daar besteed ik dus ook de nodige aandacht aan. Met mijn kennis, kunde en creativiteit kan ik u of in geval van mediation jullie helpen in een moeilijke tijd. Door een en ander te ordenen, consequenties van verschillende beslissingen te laten zien en helpen tot keuzes te komen. Belangrijk dat beide partners weten waar ze aan toe zijn en dat het voor beiden goed voelt. Trouwen en samenwonen doe je samen, uit elkaar gaan dus ook