Ik begeleid het onderhandelingsproces.

MEDIATOR

ER SAMEN UITKOMEN

Jullie gaan uit elkaar. Een emotionele fase breekt aan. Een fase waarin veel  complexe zaken geregeld moeten worden. Een scheiding heeft veel impact. Als jullie er samen uit willen komen, dan is mediation een goede keuze. In deze situatie ben ik een neutrale derde persoon die u beiden informeert over de juridische en financiële gevolgen van het uiteengaan. Ik begeleid beide partners in het onderhandelingsproces. Mocht het nodig zijn, dan schakel ik ook andere professionals in (bijvoorbeeld accountant, fiscalist of psycholoog). Zie ook hetfamilieteam.nl en verder-online.nl

MEDIATION IN EEN MAAND
Voor mediation heb ik een special aanbod, namelijk ‘Mediation in een maand’. Ik hanteer ik een vast tarief. Insteek is om dit juridisch snel en zorgvuldig in een maand tijd samen met jullie te regelen. 
Als dit idee u aanspreekt, neem vrijblijvend contact op met mij.

ADVOCAAT IN MEDIATION
Ik kan ook bijstaan als advocaat in een mediation traject. Ik analyseer uw juridische positie en mogelijkheden en op basis hiervan geef ik een advies, zodat u in de mediation een weloverwogen positie kunt innemen. U kunt ruggespraak met mij houden en ik kan als uw advocaat met u mee naar een mediatongesprek. Zie ook overlegscheiden.com en verder-online.nl

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN?

Ik begeleid het onderhandelingsproces.

PREMARITAL MEDIATION 
Denk samen na over de wijze waarop u wilt samenwonen. Op welke wijze denkt u de zorg voor de kinderen te kunnen combineren met uw werk en hobbies en andere belangrijke bezigheden? Weet wat u wilt of moet regelen op het gebied van familierecht of erfrecht. Spreek uw wensen, verlangens en verwachtingen open en duidelijk uit. Dat geldt zeker als er sprake is van kinderen uit een eerdere relatie of van samenwerking in het eigen bedrijf. Hoe richt u uw leven samen in? Zorg ervoor dat uw relatie ook juridisch zó geregeld wordt, dat u zich daar beiden prettig bij voelt. Ik begeleid en adviseer u daarbij als mediator. Meestal werk ik in deze samen met een collega.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJ

Ik heb geen buikpijn meer als ik naar je kantoor kom.”

L.R. 2020