Advies en verstandige keuze?

ADVOCAAT

ADVOCAAT OF ANDERE ADVISEUR

Bij een scheiding kan het lastig zijn te bepalen wie u verder kan helpen. Ik kan hierin adviseren zodat u een verantwoorde keuze kunt maken. Als specialist familierecht stel ik verhelderende vragen en geef ik antwoord op al uw vragen. Ik geef aan wat uw rechten zijn, maar ook uw plichten. We bespreken uw scheidingsproblemen en overleggen welke factoren een rol spelen en wat de opties zijn. Het gaat er om inzicht te krijgen en te kaderen. Wat zijn de kosten en wat is de planning.  
Vervolgens een weloverwogen keuze te maken over de vervolgstap: een gerechtelijke procedure, onderhandeling, mediation of overlegscheiding. En misschien is zo’n vervolgstap niet zinvol. In dat geval voorkomst mijn advies onnodige zorgen en kosten. Zie ook www.verder-online.nl  (Do’s en dont’s van specialisten en ervaringsdeskundigen.)

SECOND OPINION NODIG?

Advies en verstandige keuze?

SECOND OPINION

Soms kan een frisse blik uw zaak verder helpen. Bijvoorbeeld: u heeft een advocaat, maar het loopt niet zoals u had gehoopt. Ik zal uw zaak bezien en meedenken over het beste resultaat. Ik overweeg de juridische inhoud en de aanpak van de zaak en geef hierover helder advies.

Of er loopt een mediation traject en u voelt zich daar onzeker bij. Het is niet duidelijk wat uw rechten en plichten zijn. Ik onderzoek dan de juridische inhoud en de verschillende mogelijkheden van aanpak. U kunt ruggenspraak met mij houden en ik kan als uw advocaat meegaan naar het mediaton gesprek. Waar u mij ook voor benadert, mijn aanpak is oplossingsgericht. Ik denk graag mee.

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN ?

Dank voor al je support en inzet! Was een fijne samenwerking!

A. P. 2020

Tadaaaaaa!! Zo blij!! Dank, dank, dank!

E.D 2021